ROTEH GRUPP OÜ

1
Ärimeedia ja uudisvoog
?
Rekordiline oli ettevõtte jaoks aga aasta 2012, mil võideti kõige suuremas summas hange

ROTEH GRUPP OÜ: Riigihangete lugu

Finantsid

Finantsid

Finantsprognoosid, majandusnäitajad, kinnisvarad, toetused, hanked ja kasusaajate varade väärtused

Vaata raportist >

Rekordiline oli ettevõtte jaoks aga aasta 2012, mil võideti kõige suuremas summas hange "SA Rapla Maakonnahaigla 3. korruse rekonstrueerimine", kogumaksumusega 247 069 eurot. Loorberitele puhkama ei jäädud, ka muud tööd tehti sama suure hooga ja 2012. aasta käive panigi varasematele pika puuga ära.

Keskmiselt moodustab ühe võidetud hanke osakaal ROTEH GRUPP OÜ käibest aga tervelt 48%! Seda on väga palju ja riigihankest saadava sissetuleku ära langemine annaks firma käibele ilmselt surmahoobi.

Sestap on täiesti mõistetav ka ettevõtte aktiivsus hangetel – kokku on ROTEH GRUPP OÜ nende võidetud hangete kohta üldse riigihangetel osalenud (teinud pakkumisi) 5 korda. Arvestades riigihangetega kaasnevat bürokraatiat, röövib see ilmselt muu rahateenimise arvelt palju aega.

Tegu on seejuures igati väärika partneriga riigile, kes keskmiselt maksab riigikassasse makse 34,5% riigihankel osalemisest saadud müügikäibe suhtes. Nagu oma klassi oivik, ei ole see ettevõte oma ajaloos jätnud täitmata ei maksu- ega aruandluskohustusi, ega jätnud äripartnereid pika ninaga.

#Harjumaa #EhitusJaRemodelleerimine #EhitusJaKinnisvara

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

ROTEH GRUPP OÜ tegevusaruanne 2022

Roteh Grupp OÜ põhitegevusalaks on ehitus-, remont- ja sanitaartehniliste tööde organiseerimine ja teostamine elamutes ja mitteeluhoonetes.  2022. aastal teenit
ssb.ee
Roteh Grupp OÜ põhitegevusalaks on ehitus-, remont- ja sanitaartehniliste tööde organiseerimine ja teostamine elamutes ja mitteeluhoonetes. 2022. aastal teeniti kogu müügitulu põhitegevusalast ning võrreldes 2021. aastaga langes müügitulu 2,8%. Märkimisväärse toorme hindade tõusu tõttu lõppes majandusaasta kahjumiga -97342 eurot. 2023. aastal planeeritakse jätkata senist tegevust. Juhatuse liikmele eraldi tasu juhatuse liikme ülesannete täitmise eest aruandeaastal ei tasutud. Keskmine töötajate arv aruandeaastal oli 3. Töötajate palgakulu moodustas 34793 eurot.

ROTEH GRUPP OÜ aasta esimese kvartali käive neljakordistas eelmise aasta parima

Allan Timmermanni  ja  Mati Musta  juhitav ehitusettevõte  ROTEH GRUPP OÜ  asutati juba 2001. aastal. Ettevõte on võitnud erinevaid riigihankeid ja äri on aetud
ssb.ee
Allan Timmermanni ja  Mati Musta juhitav ehitusettevõte  ROTEH GRUPP OÜ asutati juba 2001. aastal. Ettevõte on võitnud erinevaid riigihankeid ja äri on aetud stabiilselt ilma probleemideta. Pole olnud märkimisväärseid võlgnevusi riigi ees ning ka aruanded on kõik esitatud, mis kohe peegeldub ka kiitvalt madalas Krediidiskooris. Seda enam on meil rõõm tõdeda, et ettevõttel paistab olevat algamas hea aasta. Kui eelmise aasta töökaimal kvartalil (III) tehti käivet ca 208 000 eurot, siis selle aasta esimese kvartali käive ulatus 851 000 euroni. Ja seda kõigest kahe töötajaga! Soovime

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.