Rohkema info nägemiseks:

SAVECAR OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Oleme spetsialiseerunud kere- ja värvitöödele mootorsõidukitele, pakkudes tipptasemel teenuseid, mis taaselustavad sõidukite välimuse ja sära.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte Lugu

Kas sinu armas auto või mootorratas vajab uut elu, uut sära? Otsid usaldusväärset partnerit, kes mõistab sinu sõiduki ilu ja jõudu? Ära otsi enam, sest SAVECAR OÜ on siin, et muuta sinu mootorsõiduk unustamatuks pilgupüüdjaks teedel ja radadel.

SAVECAR OÜ meistrid viivad läbi tipptasemel värvitöid mitmesugustele mootorsõidukitele, olgu selleks siis autod, mootorrattad, mootorsaanid või vesiskuutrid. Tagame, et sinu sõiduk säraks uues hiilguses, olles vastupandamatu pilkupüüdja. Meie eksperdid teevad suurepärast tööd sinu sõiduki tulede poleerimisel, muutes need kristallselgeks ja suurendades öist nähtavust, tagades seeläbi ohutu sõidukogemuse.

Iga kriim on meie jaoks väljakutse, mida me lahendame professionaalselt ja hoolikalt. Lisaks eemaldame kriimud mitte ainult sõiduki värvist, vaid ka plastikdetailidest, taastades nende algse ilu. SAVECAR OÜ meeskond on kogenud suuremahuliste taastamistööde tegijad. Sõltumata sõiduki seisukorrast toome me selle tagasi elule, olles seejuures täpne ja pühendunud.

Kas vajad keretöid või velgede remonti? Meie spetsialistid teevad seda professionaalselt, tagades sõiduki struktuurse terviklikkuse ja stiilse välimuse. Kui su veljed vajavad värskendust, oleme me siin, et need uuesti säravaks muuta. Meie eksperdid värvivad veljed vastavalt sinu soovile või taastavad nende algse sära, olles tähelepanelikud igale detailile.

SAVECAR OÜ eristub tänu oma kõrgele kvaliteedile, professionaalsusele ja pühendumusele. Meie meeskond koosneb kirglikest ja kogenud ekspertidest, kes mõistavad sõidukite ilu ja tähtsustavad sinu rahulolu. Kasutame ainult parimaid materjale ja tehnikaid, tagades sellega tipptasemel tulemused.

Ootame sind meie töökotta, et näidata, mida suudame teha sinu sõiduki heaks. Oleme valmis kuulama sinu vajadusi ja soove ning pakkuma kohandatud lahendusi. Võta meiega ühendust juba täna ja avasta, kuidas me saame muuta sinu mootorsõiduki unustamatuks kunstiteoseks teedel ja radadel!

Võta meiega ühendust ja leiame sinu sõiduki jaoks parima lahenduse juba täna!

KONTAKT

SAVECAR OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Ksiri H.

Suurepärane töö! Minu auto särab nagu uus. Aitäh SAVECAR OÜ-le!

- Martin V.

Kriimud kadusid nagu võluväel. Usaldusväärsed ja sõbralikud meistrid!

- Andrus E.

SAVECAR OÜ pakkus meie ettevõtte autodele imelise uuenduse. Soovitame soojalt!

Koostööpartnerid
?

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

SAVECAR OÜ tegevusaruanne 2022

Savecar OÜ on ettevõte, mis on pühendunud autode ja muude mootorsõidukite remondi- ja värvitöödele. Alustades oma tegevust veebruaris 2011, on ettevõte nüüdseks jõudnud oma kaheteistkümnenda tegevusaastani. Selle aja jooksul on Savecar OÜ kasvanud ja arenenud, pakkudes kvaliteetseid teenuseid nii kohalikele ettevõtetele kui ka eraisikutele.2022. aastal tegi Savecar OÜ olulise sammu edasi, kolides uutesse tootmisruumidesse, mis vastavad paremini ettevõtte vajadustele. See samm näitab ettevõtte pühendumust pidevale arengule ja soovi pakkuda oma klientidele parimat võimalikku teenust. Rääkides

Dropdown

kõik artiklid

Kuidas taastada sõiduki ilu?

Kas oled unistanud sõidukist, mis peegeldab sinu isikupära ja stiili? Kas soovid anda oma armsale autole uue elu või tahaksid lisada oma mootorrattale värviküll
ssb.ee
Kas oled unistanud sõidukist, mis peegeldab sinu isikupära ja stiili? Kas soovid anda oma armsale autole uue elu või tahaksid lisada oma mootorrattale värviküllase särtsu? Ära lase oma unistustel jääda vaid unistusteks, sest SAVECAR OÜ on siin, et muuta sinu nägemus reaalsuseks. Pakume unikaalseid ja kvaliteetseid värvitöid ning taastamisteenuseid, mis muudavad sinu mootorsõiduki tõeliseks kunstiteoseks teedel ja radadel. SAVECAR OÜ professionaalsed värvimeistrid ei ole lihtsalt käepärased töömehed; nad on kunstnikud, kes mõistavad värvi, tekstuuri ja disaini sügavust. Nad võtavad sinu

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.